شعله پردازش ایرانیان

Tamir 001

با  توجه به  اینکه مهمترین  دغدغه مشتریان عزیزمان  تعمیر و نگهداری  به  موقع و اصولی ،  تجهیزات می باشد .

این  مجموعه  با در اختیار  داشتن تکنسین های مجرب و متعهد در تمامی  زمینه های مربوط از  جمله  برق ، الکترونیک ، مکانیک و تأسیسات  توانسته  است آرامش خاطر را به مشتریان خود هدیه کند.

گروه صنعتی  شعله پردازش ایرانیان  تمامی اهتمام  خود را به کار گرفته است تا در کمترین زمان ممکن(در  پروژه های داخلی  حداکثر ۱۲ ساعت و در پروژه های  منطقه ای صرف  نظر از زمان اخذ ویزا از کشور مربوطه ۲۴ ساعت) تکنسین های خود را درمحل پروژه حاضر و اقدام به سرویس و تعمیر تجهیزات تولیدی خود نمایند و از این طریق موفق به کسب رضایت خاطر مشتریان خود گردیم که این  خود حاکی از  تعهد صادقانه و مسئولانه گروه صنعتی شعله پردازش ایرانیان  در قبال محصولات و تجهیزات  تولیدی خود و همچنین مشتریان گرامی می باشد. 

مهندسین  و تکنسین های بخش خدمات پس از  فروش این مجموعه با داشتن  تجربه و تبحر در زمینه های ذیل توانسته اند پاسخگوی تمامی نیازهای مشتریان عزیز دراسرع وقت با دقت بالا باشند.

  • تعمیرات و نگهداری  انواع سردخانه
  • یخچال  و فریزر
  • دیگ های چلوپز  و خورشت پز
  • کباب پزهای  اتوماتیک و سنتی
  • تجهیزات آماده  سازی  (خلال کن ، پوست کن ، چرخ گوشت)
  • تجهیزات   فست فود (فرپیتزا پز  ریلی  و صندوقی ، تاپینگ، دیس پلی ، سالادبار ، انواع اجاق گازهای گریل  و سرخ کن ها)
  • تجهیزات کافی شاپ  ( انواع قهوه سازهای تک ، دو ، سه کروپ ، انواع شیکرها و...) 
  • انواع ماشین های  شست وشوی ظروف  ۳۰۰۰،۲۰۰۰،۱۲۰۰،۸۰۰،۵۰۰ بشقاب
Khadamt Sales

در صورتی که آشپزخانه خود را توسط شرکت شعله پردازش ایرانیان تجهیز کرده باشید با برنامه ریزی کارشناسی ، بصورت دوره ای توسط متخصصان این صنعت مورد چک آپ وکنترل قرارخواهد گرفت و موارد ذیل همواره زیر ذره بین ما هستند بدین صورت از هزینه هنگفت تعمیرات اساسی دور خواهید ماند.

۱ - بازبینی دوره ای دستگاه ها و تجهیزات

در صورت بروز اشکال در سیستم مکانیکی و نیاز به رگلاژ و یا هرگونه خطای دستگاه قبل از بروز مشکل ،  رفع نقص صورت می پذیرد.

۲ - بازبینی در نحوه کار پرسنل با دستگاهها

پرسنلی که مسئول دستگاه ها هستند باید مراقب باشند تا اشتباه آن ها در کاربری دستگاه خلال ایجاد نکند جهت عدم بروز این مسئله با آموزش موردی و یا کلی و یا گروهی پرسنل ، راندمان سیستم افزایش خواهد یافت .

۳ - کنترل خط طبخ غذا

در این وضعیت رعایت نظم و استاندارد در معماری خط طبخ بی نهایت به رضایت مشتری ، بالا رفتن کیفیت پخت بهداشت غذا  و  ...کمک خواهد کرد وموازی با آن سوددهی مجموعه کاملاً پدیدار خواهد بود.

Tarahi Projectkhas

شرکت شعله پردازش ایرانیان بعنوان پیشرو در این صنعت توان بالقوه ای در اجرای ایده های شما عزیزان دارد بنحوی که اگر شما در خواست طرحی بکر ، در صنعت طبخ غذا داشته باشید گروه صنعتی شعله پردازش ایرانیان توانایی طراحی و اجرای مهندسی آن را دارا می باشد. 

بطور مثال ارگانی داخلی قصد داشت یک آشپزخانه متحرک فول اتوماتیک را جهت سرویس دهی به پرسنل در مناطق خارج از شهر وبدون امکانات ، را در اختیار داشته باشد. متخصصان شرکت  از یک کانتینر که غیر از باربری ارزش دیگری نداشت یک آشپزخانه با ظرفیت  ۱۰۰۰ نفر غذای کامل در روز را تولید کرده اند که علا وه بر متحرک بودن ، مجهز به اتوماسیون پیشرفته بود این مثال روشن می کند که توانایی گروه برای تمامی پروژه ها کاملاً حرفه ای و تخصصیA است.

Tarahi Ashpazkhaneh

گام نخست ایجاد یک فضای صنعتی و بهداشتی در پخت و پز ، طراحی تجهیزات و فضای مورد نظر برای پخت می باشد که توجه به هر موضوع باعث ایجاد سهولت در کار آشپزی و استفاده  بهینه از فضا و نیروی انسانی می گردد.

گروه صنعتی شعله پردازش ایرانیان  با به کارگیری افراد خلاق وتوانمند توانسته است اقدام به طراحی و تولید تجهیزاتی کند که در مقایسه  با نمونه های  مشابه خارجی  نه تنها  کاستی  نداشته بلکه  با شرایط پخت غذاهای ایرانی نیز مطابقت ویژه ای دارد . از نمونه های این تجهیزات می توان به تولید یخچال و فریزهای صنعتی با پوشش داخلی فوم تزریق ، بدون نیاز به فن ، دارای سیستم دیفراست اواپراتور داخلی اشاره نمود ، که ویژگی اساسی این نوع  یخچال و فریزرها کم مصرف بودن ، عمربالا ،  عدم  ایجاد پوسیدگی به دلیل استفاده از فوم تزریق واستیل ضدزنگ و بدون برفک بودن آن ها می باشد.

در بحث طراحی فضاهای پخت وپز نیز با رعایت کامل استانداردهای کترینگ (CODEX39کترینگ) توانسته ایم اقدام به  طراحی فضای داخلی  آشپزخانه های بزرگی  نمائیم که در ذیل به اختصار اشاره شده است :

·        مسجد  حضرت رسول (ص) خیابان ولیعصر

·        هتل بزرگ امیرکبیرتهران

·        رستوران های زنجیره ای گیلار ( نیاوران ،  بازارتهران ، شهریار )

·        فست فود زنجیره ای رویال استار ( کیش، تهران، رشت ) 

·        مجموعه  هتلهای  جرش کربلا  و کترینگ حاتم 

مزایای استفاده از آشپزخانه صنعتی  :

  شرکت شعله پردازش ایرانیان با استفاده از تکنولوژی روز دنیا ودر اختیار داشتن کادری خلاق و متعهد توانسته

است در جهت ارتقاء کیفیت و سلامت طبخ غذا به اهداف ذیل نائل گردد:

·        چلوگیری از انتشار گرما وحرارت به محیط کار تا  ۶۰ %

·        جلوگیری از بوجود آمدن ضایعات غذایی تا  ۳۰ %

·        مکانیزه نمودن سیستم طبخ غذا تا  ۱۰۰ %

·        صرفه جویی در مصرف روغن تا  ۶۰ %

·        کاهش آلودگی محیط زیست تا  ۷۰ %

·        بهینه سازی مصرف سوخت تا  ۶۰ %

·        ارتقای سطح کیفیت طبخ تا  ۷۰ %

·        ارتقای سطح بهداشت تا  ۱۰۰ %

·        کاهش نیروی انسانی تا  ۵۰ %

·        کاهش زمان پخت تا  ۵۰ %

Khadamt Sales

شرکت شعله پردازش ایرانیان آماده است تا تجربیات خود را در اختیار مشتریان قرار داده و در طراحی وتجهیز و بهره برداری از خط آشپزخانه بصورت (کامل وحرفه ای) انجام وظیفه نماید.

اگر شما مشتری گرامی در فکرایجاد یک آشپزخانه هستید، کارشناسان با تجربه شرکت بهترین الگوی تهیه و طبخ صنعتی را در اختیار شما قرار می دهند و با توجه به فضا و بودجه ی شما بهترین معماری آشپزخانه را برای شما  آماده نموده و در تجهیز وحتی دکوراسیون سالن و آشپزخانه شما خدمات ارائه می کنند. اکنون نوبت بهره برداری از خط است ،  طبیعتاً ،کلاس های آموزشی شرکت ، برای پرسنل شما در بالا بردن راندمان آشپزخانه تأثیری شگفت انگیز خواهد داشت.

انبار , آماده سازی , طبخ  , سرویس غذا باید مطابق با الگوی مناسب  و استانداردهای GMP و HACCP طراحی گردد تا بهره وری آشپزخانه مقرون به صرفه باشد در غیر این صورت به کار گماردن  بهترین آشپز با بهترین وسایل و امکانات به هیچ عنوان سوددهی مناسب برای کار وکسب محیا نمی کند.

شرکت شعله پردازش ایرانیان با بهره گیری از دانش کارشناسان ورزیده ی این صنعت می تواند در راه اندازی و بهره وری آشپزخانه شما بسیار مثمر ثمر باشد.

به طور خلاصه خدمات قبل از فروش این شرکت شامل:

۱  - بازدید از محل پروژه توسط کارشناس

۲ - طراحی آشپزخانه طبق استانداردهای GMP وHACCP ومطابق با CODEX39

۳ - مشاوره رایگان

۴ - ارائه طرح توجیهی در صورت لزوم  

02

01

03

04