اصول طراحی آشپزخانه صنعتی

گام نخست ایجاد یک فضای صنعتی و بهداشتی در پخت و پز ، طراحی تجهیزات و فضای مورد نظر برای پخت می باشد که توجه به هر موضوع باعث ایجاد سهولت در کار آشپزی و استفاده  بهینه از فضا و نیروی انسانی می گردد.

گروه صنعتی شعله پردازش ایرانیان  با به کارگیری افراد خلاق وتوانمند توانسته است اقدام به طراحی و تولید تجهیزاتی کند که در مقایسه  با نمونه های  مشابه خارجی  نه تنها  کاستی  نداشته بلکه  با شرایط پخت غذاهای ایرانی نیز مطابقت ویژه ای دارد . از نمونه های این تجهیزات می توان به تولید یخچال و فریزهای صنعتی با پوشش داخلی فوم تزریق ، بدون نیاز به فن ، دارای سیستم دیفراست اواپراتور داخلی اشاره نمود ، که ویژگی اساسی این نوع  یخچال و فریزرها کم مصرف بودن ، عمربالا ،  عدم  ایجاد پوسیدگی به دلیل استفاده از فوم تزریق واستیل ضدزنگ و بدون برفک بودن آن ها می باشد.

در بحث طراحی فضاهای پخت وپز نیز با رعایت کامل استانداردهای کترینگ (CODEX39کترینگ) توانسته ایم اقدام به  طراحی فضای داخلی  آشپزخانه های بزرگی  نمائیم که در ذیل به اختصار اشاره شده است :

·        مسجد  حضرت رسول (ص) خیابان ولیعصر

·        هتل بزرگ امیرکبیرتهران

·        رستوران های زنجیره ای گیلار ( نیاوران ،  بازارتهران ، شهریار )

·        فست فود زنجیره ای رویال استار ( کیش، تهران، رشت ) 

·        مجموعه  هتلهای  جرش کربلا  و کترینگ حاتم 

مزایای استفاده از آشپزخانه صنعتی  :

  شرکت شعله پردازش ایرانیان با استفاده از تکنولوژی روز دنیا ودر اختیار داشتن کادری خلاق و متعهد توانسته

است در جهت ارتقاء کیفیت و سلامت طبخ غذا به اهداف ذیل نائل گردد:

·        چلوگیری از انتشار گرما وحرارت به محیط کار تا  ۶۰ %

·        جلوگیری از بوجود آمدن ضایعات غذایی تا  ۳۰ %

·        مکانیزه نمودن سیستم طبخ غذا تا  ۱۰۰ %

·        صرفه جویی در مصرف روغن تا  ۶۰ %

·        کاهش آلودگی محیط زیست تا  ۷۰ %

·        بهینه سازی مصرف سوخت تا  ۶۰ %

·        ارتقای سطح کیفیت طبخ تا  ۷۰ %

·        ارتقای سطح بهداشت تا  ۱۰۰ %

·        کاهش نیروی انسانی تا  ۵۰ %

·        کاهش زمان پخت تا  ۵۰ %

02

01

03

04